Apró örömök.

Életünk folyamán számos filmforgatásba szaladunk bele és legyünk őszinték, ilyenkor a csodálkozás után, izgatottan, szinte levegővétel nélkül, azonnal emeljük a kamerát, telefont és igyekszünk “relikviákat” szerezni az eseményről. Nem mindig sikerül, ez igaz, de ha szerencsénk van, elcsíphetünk egy-egy filmes pillanatot, aminek aztán nagyon lehet örülni, nekem elhihetitek.

Szóval…

Die Hard: Itt ketten “ugrottak” rám, aztán bekísértek a rendezői sátorba és kitöröltették velem a képeket. Amúgy rendesek voltak, teszem hozzá halkan, ugyanis elmagyarázták, hogy miért nem szabad fotóznom ezen a területen és sértetlenül elengedtek.

Strike Back: Ez egy angol/amerikai akció sorozat, ha nem tudná valaki -én nem tudtam- és állítólag még jó is. Itt több volt a biztonsági ember, mint a statiszta. Még annyi esélyt sem kaptam, mint a dájhárdnál, de azért sikerült hazajönnöm egy propaganda falfestménnyel.

strike

El Ángel de Budapest (itt megtekinthető) : Egy spanyol tv filmről van szó, ami nem meglepő módon Budapesten játszódik. Talán, 4-5 képet tudtam készíteni a forgatásról, viszont, azokból egy, szerintem nagyon jól sikerült. A felvétel értékét jelentősen növeli az a tény, hogy négy biztonsági ember próbált meglehetősen agresszív módon meggyőzni arról, hogy nekem az elkészített képekre nincs szükségem. Már hogyne lenne!

angel

In the Land of Blood and Honey: Angelina Jolie első rendezése, amit a szakma alaposan lehúzott, ráadásul tetőzte a bajt egy rossz emlék, miszerint Brad Pitt ezen a forgatáson “veszítette” el az 5 millás Leica S2 kameráját + egy telét. Bevallom őszintén, hogy a lopáson egy cseppet sem csodálkozom, ugyanis magát a díszletet sem őrizte egy árva lélek sem, így nyugodtan fotózhattam a műhó pereméről.

angelina

HHHH: Már a 24.HU újságírója is megjegyzi, hogy szinte őrizetlenül hagyták a díszleteket. Hát én is nagyokat néztem, hogy ugyan járkáltak ide-oda a stábtagok, de nem nagyon foglalkoztak velem, én meg viszonzásképp próbáltam meghúzni magam, ami egy idő után már nem nagyon sikerült és amikor már láthatóan elszemtelenedtem, “metakommunikatíve” ugyan, de egy oldalzsebes gatyás pasas jelezte, hogy elég lesz, itt a vége, van mit nézegetnem a kijelzőn.

1


2


3


4


5


6

Köszönöm a figyelmet!

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s