Rövid időre ugyan, de Budapestre ismét ráült a köd.

IMG_5984Nem vennék rá mérget, de szerintem minden fotósnak van kedvenc témája. Nekem a köd olyan, mint a heroinistának a morfinszármazék. A gond csak az, hogy mindig leragadok a Szabadság hídnál.

5 thoughts on “Rövid időre ugyan, de Budapestre ismét ráült a köd.

    • Köszi szépen! Az okosok szerint a középszürke háttér lenne a legjobb a tónusoknak, én személy szerint a szénfeketére voksolok, de állítólag a fehér háttér marasztalóbb, mint a többi, bármit is jelentsen ez. Este már gázos a fehér szerintem, hiszen kiégeti az ember szemét.

  1. Az elmúlt 100 év fotográfiai kutatásai szerint, a 21. század elején két fotográfus is élt Budapesten, akik szerelmesei voltak a ködnek, és rohantak fényképezni, mihelyt ködössé vált az idő. Az egyik fotográfust Kutasi-Kovács Zoltánnak hívták, a másikat Börcsök Kalapos Mihálynak. Fotóik szerencsére jó állapotban vészelték át az elmúlt 100 évet, így megtekinthetőek egy különleges kiállítás alkalmával. Ködből lettünk, köddé válunk címmel….

    • Bármi lehet Misi. Pont az jutott eszembe valamelyik nap, hogy az a milicista, akit Capa lefényképezett 36-ban, talán nem is gondolt arra a bevonulása napján, hogy 2015-ben egy Hervé-Lóránt Ervin nevű pasas 79 évvel később készít róla egy 7 méteres térkompozíciót.

  2. Visszajelzés: Vasárnap reggel | kutasikovacszoltan

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s