Rövid időre ugyan, de Budapestre ismét ráült a köd.

IMG_5984Nem vennék rá mérget, de szerintem minden fotósnak van kedvenc témája. Nekem a köd olyan, mint a heroinistának a morfinszármazék. A gond csak az, hogy mindig leragadok a Szabadság hídnál.

Rövid időre ugyan, de Budapestre ismét ráült a köd.” bejegyzéshez 5 hozzászólás

    1. Köszi szépen! Az okosok szerint a középszürke háttér lenne a legjobb a tónusoknak, én személy szerint a szénfeketére voksolok, de állítólag a fehér háttér marasztalóbb, mint a többi, bármit is jelentsen ez. Este már gázos a fehér szerintem, hiszen kiégeti az ember szemét.

  1. Az elmúlt 100 év fotográfiai kutatásai szerint, a 21. század elején két fotográfus is élt Budapesten, akik szerelmesei voltak a ködnek, és rohantak fényképezni, mihelyt ködössé vált az idő. Az egyik fotográfust Kutasi-Kovács Zoltánnak hívták, a másikat Börcsök Kalapos Mihálynak. Fotóik szerencsére jó állapotban vészelték át az elmúlt 100 évet, így megtekinthetőek egy különleges kiállítás alkalmával. Ködből lettünk, köddé válunk címmel….

    1. Bármi lehet Misi. Pont az jutott eszembe valamelyik nap, hogy az a milicista, akit Capa lefényképezett 36-ban, talán nem is gondolt arra a bevonulása napján, hogy 2015-ben egy Hervé-Lóránt Ervin nevű pasas 79 évvel később készít róla egy 7 méteres térkompozíciót.

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s