Marina Kazankova felesleges szerepvállalása.

Kb. 1 hónapja láttam az amerikai Highly Suspect alternative rock-ot játszó csapat “friss” videóját a “Lydia”-t, amit gyakorlatilag vágás nélkül vettek fel. Ez ma már nem  akkora mutatvány, -A 90-es években nagyon is az volt.- hogy külön említést tegyünk róla, viszont arról már illik beszélgetni, hogy mindezt a víz alatt tették Marina Kazankova búvár világbajnok, szabadtüdőző segítségével. Itt jegyezném meg, hogy szerintem feleslegesen.

Bevallom őszintén, hogy amíg nem olvastam a PS posztját, addig a percig gőzöm sem volt a háttértörténetről. Pontosítok. Arról nem volt fogalmam, hogy ki ez a lány és, hogy mit keres ott. Így viszont, hogy most már van, bátran kijelenthetem, hogy az operatőri munka és a rendezés is, khm, khm… , ráadásul teljesen indokolatlanná teszi az egész projekt egy szabadtüdős szerződtetését. Mondom ezt azért, mert Kazankova arcáról legalább 6-szor levették a kamerát, pont annyi időre, hogy akár levegőt is adhattak volna neki. Én személy szerint sajnálom, hogy így elbénázták, mert amúgy ez egy tök jó ötlet volt. Csak hát a kivitelezés ugye…


Itt álljon egy jó példa a kifogástalan “hosszú snittes” alkalmazás bemutatására. Az operatőr és a rendező is remek munkát végeztek. Nem rajtuk múlt, hogy nem lett tökéletes a végeredmény. Metric-ék színészi játéka -olyan Csányi Sándorosan túljátszott- szerintem kicsit ront az összképen.

 

Az ínyenceknek viszont egyértelműen az “Ember gyermeke” egyik legjobb long take jelenetét ajánlanám több, mint 6 percben.

Köszönöm, hogy erre jártatok!

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s