Újabb probléma…

IMG_4454_felirat


Öt gyermekem van, így kb. tudom, hogy merről fúj a szél. Nem az összeggel van gond, hanem az idővel…  Mielőtt befutnának a felháborodott kommentelők, egy-két mondatban elmagyarázom, hogy miért. Tény, hogy kevesebb hozzászólás érkezik majd, de most -sem- ez nem számít. Szóval. 1.5 óra pont arra elég, hogy olyan felvételek szülessenek, ami a szülőnek, meg a fotósnak megfelel -itt jegyezném meg, hogy apa és anya mindent megtesz az ügy érdekében-  de ahhoz, hogy a kicsik eltakart énje megmutatkozzék, sokkal, sokkal több időre van szükség.

1.5 óra alatt csak látlelet készülhet a kicsikről. Ehhez persze nem kell más, csak pillangó szárnyacska, egy régi telefon, svájci sapka, na meg egy bőrönd, amibe belefér a gyerek. Persze van, akiből kiszakad a kreativitás, ők azok, akik képesek kivinni az erdő szélére egy zongorát, gramofont, festőállványt vászonnal, de láttam már 3 éves kisfiút, aki szamovárból csurgatott “teával” -porcelán csészében- kínálta hasonló korú barátját.

Ha már beleuntunk a giccses, felnőttek által erőltetett, pózolós felvételekbe, álljunk meg egy kicsit és hagyjuk, hogy történjenek az események maguktól. Tulajdonképpen nincs más dolgunk csak megörökíteni a gyerekek valódi arcát. És higgyétek el nekem, ha engedjük, hogy önmaguk legyenek, őszinte, valódi emlékképeket kapunk majd cserébe. A gond csak az, hogy ez ritkán szokott összejönni 1.5 óra alatt.


2747

IMG_0954_boga

sofibogi

IMG_jana

IMG_0385

bata_boga


 

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s