Sun – Sniper helyett” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Azért megnézném, mennyire lennél elégedett, ha egy 1DmkIV+24-70/2.8-as objektívvel próbálnád használni! 😉

  HZ
  ui: bocs, lusta vagyok kilépni a wordpress accountomból…

  1. Nyilván van egy határ, amit nem szívesen lépünk át a komfort érzetünk érdekében, vagyis, egy favázas kamerát nem teszünk az oldalunkra. Az 1dm4 megint gázos példa, mert ugye az nem egy utazó kamera. Olyan vázak esetében, melyekre nincs rátéve a vertikális markolat, tökéletes hordozó eszköz a b-grip. A sun-sniper semmire sem jó, azzal sem tudod használni a mark 4-et.

 2. Lehet, hogy rosszul látom, de a fenti képen én minimum egy 5DmkAkárhányat vélek felfedezni, egy a 24-70-eshez mérhető objektívvel. 😉
  (nem sokkal könnyebb, mint az 1D 🙂 )

 3. Én azt tapasztaltam, hogy nem a súly, hanem a méret a befolyásoló tényező. Vertikális markolattal kényelmetlen kicsit, viszont, ha nincs fent a vázon, akkor sokkal jobban érzem magam.

 4. Nekem az ilyen megoldások valahogy nem jönnek be, eddig még a gyári nyakpánt működött legjobban és megbízhatóbban.

  Viszont az az öv, ami a képen van egyenesen életveszélyesnek tűnik. Nekem is volt egy hasonló, úgy nyílik, hogy alányúlsz és előre húzod. Egy szűkebb helyen próbáltam már nem tudom milyen tereptárgyak közt elmenni és valami beakadt a csattba, már esett is le a derekamról az egész. Szerencsére el tudtam kapni, így nem esett le. Azt az övet azóta sem használtam és nem is javasolnám senkinek.

  1. Nem, nem életveszélyes. Egyszer, ha majd úgy adódik megmutatom élőben. Viszont, azt se felejtsük el, hogy ez a termék leginkább azoknak fekszik majd, akik szeretnek bringázni, mászni, sétálgatni, szeretik, ha mindkét kezük szabad, stb. Ez inkább a városban túrázoknak lett kifejlesztve. Szerintem.

   1. Ami nekem volt, az se tűnt életveszélyesnek, de mivel elég volt egy (óvatlan) behatás, hogy kikapcsolja, én nem ítéltem kellően biztonságosnak.
    Ezt a megoldást élőben még nem láttam, nem tudom, hogy milyen, de ránézésre nem tűnik jobbnak – remélem, hogy jobb.

Örülnék, ha leírnád a véleményed.

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s